sreda, 30. oktober 2013

Zopet smo tekli

Kako hitro mine leto se zaveš šele ob vsakoletnih dogodkih, predvsem takih kateri so že dolgo na koledarju športnih, kulturnih ali pa kakšnih drugih prireditev. In ena od takih vsakoletnih športnih prireditev je tradicionalni Ljubljanski maraton. Letošnje leto je bil že 18. po vrsti, po množičnosti pa je vsako leto bolj obiskan. Ljubljana je bila pretekli konec tedna okupirana s tekači, tako domačimi kot tujimi. Vreme je bilo napram lanskoletnemu prijaznejše, organizacija kot vsako leto na nivoju, skupina The Stroj pa s svojo glasbo ter ritmičnim udarjanjem po sodovih in narekovanjem tempa na štartu še povečajo adrenalin pri tekmovalcih.
Tako je za menoj še ena 21-tka. Vreme je bilo sicer za mene za nekaj stopinj pretoplo, pa zadnjih nekaj kilometrov z vetrom v prsa, ampak v cilju malce ožuljena (obvezno potrebujem nove copate) ampak zadovoljna.




 

2 komentarja:

  1. Čestitke za odličen rezultat!

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdravljena, ti odgovarjam šele danes, ker sem se v teh dneh malo bolj posvetila blogu. Sem na dopustu in imam malo več časa. Ne boš verjela, da sem šla včeraj teč po skoraj treh mesecih. Pomankanje volje in velika mera lenobe so pa k temu pripomogle.

    OdgovoriIzbriši