ponedeljek, 19. december 2022

Voščilnice

    Vsako leto znova se veselim časa ko jih izdelujem in vsako leto znova si obljubim, da jih bom prihodnje leto naredila že v oktobru. Res smešno ker vem, da časovno ne bo prav nič drugače kot do sedaj, ko pričnem z izdelavo največ deset dni pred prazniki. Ampak to mi je tako malce drugačno ustvarjanje, ko privlečem na dan kartončke, barvice, bleščice, izsekače in štampiljke. Ko imam kar nekaj dni šivalnico nastlano(no tega ne bom pokazala 😊) in ko se tla po stanovanju svetijo od bleščic, ko iščem ideje po netu in sestavljam besedila. In če že pošiljam voščila, se potrudim da so vsako leto malce drugačna. Meni osebno so voščilnice poslane po pošti nekaj najlepšega in to tradicijo skušam ohranjat in s tem malce razveselit svoje prijatelje sorodnike in bivše sodelavce.
      Sedaj bo šivalnica spet služila svojem namenu do prihodnjih praznikov, ko bo zopet za nekaj dni spremenila ime v "Pr' zlekarju" 🤣.





    Tudi letošnje leto preko skupine Slovenija patchwork med člani poteka obdarovanje tokrat pod imenom Črtasto novo leto 2023. Sodeluje preko 70 članov, poteka pa tako, da preko organizatorja prejmeš šest naslovov na katere pošlješ voščilnico skupaj s polizdelkom narejenim po navodilih. Tudi vsak pošiljatelj, prejme šest voščil in letošnje leto-trakov. Ob zaključku ga.Jolanda, katera je gonilna sila in vse to tudi organizira objavi navodilo, kako omenjene polizdelke všit v en krasen spominski izdelek. In to je tudi eno krasno spominsko darilo.

moja letos poslana voščila in trakovi


ter prejeta voščila in trakovi




Ni komentarjev:

Objavite komentar