sreda, 30. september 2015

Srečanje

Pretekli konec tedna smo imeli tradicionalno srečanje Slovenskih "ustvarjalk" v Dekanih. Kot vedno je organizatorka poskrbela za vse ; od dobre hrane-bobičev ter slastnih fig do prijetnega vzdušja in seveda že tradicionalne figove marmelade s katero vsako leto razveseli vsako od udeleženk.
Ta srečanja so ena taka prijetna druženja, kjer si izmenjamo izkušnje, znanja, vedno kakšna pripravi poučno delavnico (tokrat smo imeli žajfasto, saj smo delali mila), veliko se klepeta in vedno se miza šibi pod dobrotami katere prinesejo udeleženke.
Vsakokrat sem navdušena in presenečena nad izdelki katere izdelujejo (bolj za konjiček poleg svojih rednih služb in gospodinjskih obveznosti).
Prihajamo pa iz različnih koncev Slovenije, druži pa nas veselje do različnih ustvarjalnih konjičkov in ročnih del.
Za namen tega srečanja sem za organizatorko sešila mehko igračo - slončka  ker je pred meseci postala babica malemu fantičku.




Od ene izmed udeleženk pa sem kupila ljubko kvačkano žirafico za najino vnučko.


2 komentarja:

  1. To je verjetno bolj zaprt krog ustvarjalk? Dobre ste, da se tako pridno dobivate, to je res hrana za dušo. Lepega slončka si ji sešila, žirafica pa je tudi nadvse srčkana.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oprosti za malo pozen odgovor. To ni zaprt krog, smo ustvarjalke iz foruma "Otok zakladov". Pod "srečanja" lahko vidiš kje so ta srečanja in kaj se dogaja. Udeleži se jih lahko vsak ki je prijavljen na forumu. So pa ta srečanja res prijetna in sproščujoča.

      Izbriši