ponedeljek, 1. februar 2021

Šivam malo po malo...

 Otročki-vnučki so šli v vrtec, tako imam ob dopoldnevih poleg kuhanja tudi malček časa za šivanje. Blaga imam zadosti, napaka oziroma popravek. Blaga ni nikoli, ampak res nikoli zadosti😉vedno se še kakšen najde, katerega pa reeees nujno rabim. S projekti sem vedno v zaostanku in vedno jih imam kar nekaj na pol narejenih. Volje imam zadosti, prav tako idej, no teh imam še za sto let življenja. Pri tem mi pa spletna stran https://www.pinterest.com/ ni v nikakršno pomoč😊kjer najdem vedno nove in nove ideje.
 Torej rezultat porabe prostega časa, nekaj blaga iz zaloge in že uporabljene ideje je mehka otroška odejica, zajček in iz preostanka blaga še dišeč srček polnjen s poleti nabrano in posušeno dišečo sivko.
 Vse skupaj za štirimesečno punčko-vnučko moje nekdanje sodelavke.
Barve nežno marelični velur v kombinaciji s sivo ter vmesnim polnilom, da bo odejica uporabna tudi v hladnejših dneh. Za poživitev, dekoracijo in utrditev-prešitje  plasti med seboj so dodane aplikacije srčkov iz bombažnega blaga v podobnih odtenkih.
  Zajček je sešit iz enakih materialov, polnjen z mehkim polnilom. Kot dišeč dodatek pa sem iz bombaža sešila srček ter ga napolnila s sivko.  













    
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar